Известие

Collapse
No announcement yet.

Накъде отива Алфа Ромео!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Gh0stRider Покажи съобщение
    3,0 литра 240к.с. ?!? Е то сегашния 2,4 е 210 е верно поне повечко НМ ше вади..
    Абе то сега е толкова- 240 коня и 580 нютон метра при 1800 оборота, а фиат ще сложат на разработения вече блок и железа системата мултиджет.
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
      Абе то сега е толкова- 240 коня и 580 нютон метра при 1800 оборота, а фиат ще сложат на разработения вече блок и железа системата мултиджет.
      при сегашните стойности за коне на литър от 2.4 20в-то и без да вземаме под внмание, че тук все пак ще е 6-так, трябва да е около 265кс.....
      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
        при сегашните стойности за коне на литър от 2.4 20в-то и без да вземаме под внмание, че тук все пак ще е 6-так, трябва да е около 265кс.....
        Е то не е проблем да стане толкова .. дали в завода, дали афтърмаркет.
        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
        Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Ами преди няколко месеца се говореше и даже беше написано някъде че ще е 3,0 дизел Би-турбо 350кс Така че май-ще излезне истина
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
            Ами преди няколко месеца се говореше и даже беше написано някъде че ще е 3,0 дизел Би-турбо 350кс Така че май-ще излезне истина
            Тва трудно, ма много трудно ще стане. Доста над 100 коня от литър е това, а ще трябва и на еко норми да отговаря тоя мотор. За много коне трябва много гориво, а с много гориво има много сажди. А тях ги мерят в грама на 100 км. изминат път и става много деликатно......
            Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

...
              Last edited by pooh; d.m.y г., 12:03.

Comment

Те и 240 да си му ги направят... с тоя момент ще е идеален за тежки купета, а там имаме опит.
                Как ли ще се отрази на 159 например такова моторче...
                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от pooh Покажи съобщение
                  Много ме кефи как алфистите, като чуят нов двигател и набъбват едни ми ти коне. БМВ, които имат най-развитите дизели в момента имат 3.0 дизел би-турбо (с пром. геом.) с 306 коня. И това е плод на 12г. развитие. Разбира се има слухове и за три-турбо (т'ва сериозно) и 354 коня. И сега ФИАТ, които вадят за пръв път 3-литров дизел (който и не е техен) и хоп 350 коня. Те не могат да извадят тези коне от бензинов мотор, камо ли от дизел. Това е Алфа (ФИАТ) за бога.
                  Абсолютно,Пухчо е прав,то не става на готово.Всичко ще дойде с времето си,плюс това аз съм сигурен че талянците ще го направят поне 260 коня,и около 600 НМ,което си е супер.Напоследък се носят хубави слухове за новите мотори на ВМ,ма само времето ще покаже
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Aман от тези печки бре, искам да видя една яка бензинова резачка от марката, нищо че няма да мога да си я позволя.
                    Alfa Romeo 166 3.0 V6
                    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                      Тва трудно, ма много трудно ще стане. Доста над 100 коня от литър е това, а ще трябва и на еко норми да отговаря тоя мотор. За много коне трябва много гориво, а с много гориво има много сажди. А тях ги мерят в грама на 100 км. изминат път и става много деликатно......
                      Споко бе Боре ше и сложат два ДПФ-а и готово
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                        Споко бе Боре ше и сложат два ДПФ-а и готово
                        Te ше хубавао ше сложат, ма оттам ресто на конете
                        Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Oфтопик ми е мнението, ама нека някой модератор оправи заглавието на темата, че това "На_къде" ми бърка в здравето всеки път.
                          Благодаря.
                          Alfa Romeo 166 3.0 V6
                          Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• И аз съм съгласен с Пух, наще нямат техническия капацитет, за да извадят подобен мотор. А бтв с тоя ВМ какви драми ще бъдат и колко е скъпа подръжката не е истина, но нека първо да излезе, пък ще видим.
                            1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
                            1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
                            2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

• Първоначално публикувано от pooh Покажи съобщение
                              Много ме кефи как алфистите, като чуят нов двигател и набъбват едни ми ти коне. БМВ, които имат най-развитите дизели в момента имат 3.0 дизел би-турбо (с пром. геом.) с 306 коня. И това е плод на 12г. развитие. Разбира се има слухове и за три-турбо (т'ва сериозно) и 354 коня. И сега ФИАТ, които вадят за пръв път 3-литров дизел (който и не е техен) и хоп 350 коня. Те не могат да извадят тези коне от бензинов мотор, камо ли от дизел. Това е Алфа (ФИАТ) за бога.
                              Е че няма да извадят 300 то е ясно, но пък ВМ да нямат опит с дизелите... Както а и не за първи път техен мотор се слага в алфа определено. Най вероятно иде реч за този мотор, A 630 DOHC . Въпреки че аз лично на такъв дизел надали някога ще се кача, някак си не ме привлича както каза колегата по горе скъпата поддръжка.
                              145 1.7 16V Boxer

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                                Еее, разгеле, това наистина е добра новина!
                                Така дълго чакания горещ дизелак, според мен има всички предпоставки да бъде новото острие на Италианската огнева бойна машина...

-24 волтов V образен шестак под 60 градуса
                                -Верижно завъртане и много все големи клапани
                                -Пиезо-инжекторно впръскване и 2000 бара налягане
                                -250 коня и 550 нм
                                -Впечатляващ тунинг капацитет

Сещайте се кво чудо ще да е с още една турбинка и MJET-2 управление, напрао не ми се мисли...
                                SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
                                SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
                                SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

Working...
                                X